Savema

PALVELEVA
RENGASLIIKE
HAAPALEHDOSSA

RENKAAT JA VANTEET

RENKAAT

Laadukkaat renkaat parantavat ajoturvallisuutta ja -mukavuutta. Meiltä löydät laajan valikoiman markkinoiden parhaita kesä- ja talvirenkaita useimpiin automerkkeihin ja malleihin. Tuotemerkkeihimme kuuluvat muun muassa Triangle, Linglong ja Hankook, mutta tilauksesta meiltä on saatavilla kaikki merkit.

Sinun ei tarvitse olla renkaiden ekspertti, vaan asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua valitsemaan juuri sinun autoosi sopivat renkaat. Ota yhteyttä tai tule käymään liikkeessämme, me valjastamme mielellämme ammattitaitomme käyttöösi. Kun oikea rengasmalli on löydetty, toimitamme renkaat nopealla aikataululla.

RENKAIDEN JA VANTEIDEN ASENNUS

Kun renkaat ja vanteet on valittu, voit jättää niiden asennuksen meidän huoleksemme. Ammattilaisten käsissä uusien renkaiden ja vanteiden asennus käy käden käänteessä, ja voit varmistua asennuksen turvallisuudesta. Teemme asennuksen yhteydessä aina tasapainotukset renkaisiin, vaihdamme venttiilit ja täytämme renkaat oikeaan ilmanpaineeseen.

VANTEET

Uudenkarheat vanteet ovat ilo silmälle sekä edistävät ajoturvallisuutta ja ajo-ominaisuuksia. Mittavasta valikoimastamme löydät lukuisia erilaisia ja näyttäviä teräs- ja alumiinivanteita. Osaava henkilökuntamme varmistaa vanteiden yhteensopivuuden autoosi ja renkaisiin. Kun vanteet on valittu, toimitamme ne sinulle ripeästi.

RENGASHOTELLI

Rengashotellissa voit säilyttää kesä- ja talvirenkaasi renkaiden kausivaihdon välillä. Palvelulla säästät varastotilaasi ja vaivaa, kun renkaat löytyvät jo valmiiksi liikkeestämme vaihtoa varten.

Pidämme hyvää huolta renkaistasi. Kaikki renkaat ovat vakuutettuja ja säilöttyjä oikealla tavalla, jolloin renkaat eivät pääse vaurioitumaan säilytyksen aikana ja siten pysyvät ajoturvallisina.

Rengashotellipalvelu on kokonaisvaltainen ratkaisu. Palveluun sisältyvät renkaiden kausivaihto ja ilmanpaineen tarkastus, pesu, säilytys ja kunnon tarkastus. Renkaiden kausivaihdot hoidamme nopeasti ja asiantuntevasti laadukkaita työvälineitä käyttäen. Mikäli havaitsemme kunnon tarkastuksen yhteydessä puutteita, voimme korjata vauriot tai auttaa sinua valitsemaan uudet renkaat ajoneuvoosi.

RENGASTYÖT

RENKAIDEN PAIKKAUKSET

Jos renkaiden ilmanpaine laskee toistuvasti, on aihetta epäillä renkaan vauriota. Vaurioitunutta rengasta ei ole läheskään aina tarvetta uusia, vaan ammattilaisemme saavat renkaasta jälleen ajoturvallisen korjaamalla vauriot nopeasti odottaessasi.

Aivan ensiksi etsimme syyn ilmavuodoille, jotta osaamme korjata vaurion oikeilla ja kestävillä menetelmillä. Pienemmät reiät voimme paikata ulkoapäin, kun taas isommat reiät vaativat renkaan käyttöä pois vanteelta ja reiän paikkaamista sisältäpäin. Mikäli rengas korjataan sisältäpäin paikkaamalla, vaihdamme siihen myös venttiilit ja tasapainotamme renkaan uudelleen ajoturvallisuuden varmistamiseksi. Aika-arvio renkaiden paikkaukselle on 15–30 minuuttia renkaan vauriosta riippuen.

VANNETYÖT

Vannetyöt ovat ajankohtaisia vanteiden vaihdon yhteydessä tai kun rengaskumi vaihdetaan tai otetaan vanteelta pois. Teemme vannetyöt nykyaikaisilla rengaskoneilla ja vannetta varoen, jotta vanne pysyy hyvännäköisenä ja ehjänä. Saamme asennettua renkaat vanteille noin puolessa tunnissa kaikenlaisiin ajoneuvoihin.

TASAPAINOTUKSET

Mikäli auto tärisee tai vispaa ajaessa, voi renkaiden ja vanteiden tasapainotuksessa olla ongelmia. Oikeanlainen tasapainotus on siksi tärkeää sekä ajomukavuuden että -turvallisuuden kannalta. Voit tuoda meille autosi, ja me selvitämme tarkalla tasapainotuskoneellamme, onko tasapainotuksessa vikaa. Renkaiden tasapainotus kuuluu aina myös uusien renkaiden asennukseen.

Tasapainotamme renkaat ja vanteet liimaamalla painot vanteisiin, jotta ne pysyvät jämäkästi kiinni ja tasaavat painovaihteluita. Varmistamme työn laadukkaan lopputuloksen myös puhdistamalla ja lämmittämällä painot hyvin ennen niiden liimausta.

Tyypillisesti tasapainotustyö vie meiltä noin 20 minuuttia, jonka jälkeen voit jälleen nauttia tasaisesta kyydistä ja ennaltaehkäiset renkaiden ja jousituksen ennenaikaista kulumista.

HUOLLOT

PERÄKÄRRYHUOLLOT

Asianmukaisesti huollettu peräkärry takaa tavaran sujuvan kuljettamisen ja turvallisen ajon. Olipa vika mikä tahansa, kokenut ja ammattitaitoinen henkilökuntamme hoitaa kärrysi kuntoon. Meiltä löytyvät laajat verkostot varaosatoimittajiin, joten voimme huoltaa huolella kaikki merkit ja mallit. Teemme peräkärryihin myös katsastushuoltoja, jolloin voit varmistua siitä, että kärrysi läpäisee katsastuksen. Palveluihimme kuuluvat:

 • Katsastushuollot
 • Jarruhuollot
 • Renkaiden ja vaihdot
 • Laakereiden ja vaihdot
 • Sähkötyöt
 • Rungon korjaukset

AUTOREMONTIT JA AUTOHUOLLOT

Onko autosi pienen huollon tarpeessa? Monipuolisen autoalan osaamisemme myötä meiltä hoituvat ripeästi myös pienemmät autohuollot ja -remontit kaikkiin merkkeihin. Meiltä saat koko huollon varaosineen, mutta voit halutessasi tuoda varaosat mukanasi. Tekemillämme töillä on aina takuu. Me teemme esimerkiksi:

 • Jarruhuoltoja
 • Pakoputkien korjauksia ja vaihtoja
 • Sähkölaitteiden pienehköjä korjauksia
 • Auton alustan korjaus- ja huoltotöitä
 • Lisävarusteiden asennuksia
 • Akkujen vaihtoja Vartan-akuilla
 • Pyyhkijänsulkien vaihtoja Boschin-sulilla
 • Polttimoiden vaihtoja Osram-polttimoilla

SOITA TAI TULE
KÄYMÄÄN!